warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Vad är ett bolån?

MiniraknareAtt låna har länge varit en möjlighet för både ting och pengar. Förenklat innebär det att man nyttjar någonting som tillhör någon annan. Om ersättningen inte skulle ges ut i pengar brukar det benämnas i andra termer såsom till exempel hyra. Begreppet bolån har uppkommit i takt med att människor vill investera i ett hus eller bostadsrätt och är i behov av en större summa pengar som de inte själva besitter. Bankerna eller kreditinstituten runt om i landet erbjuder därför möjligheten att få låna stora delar av den summa pengar som krävs för att kunna betala för fastigheten. Det har också blivit vanligt att få bolån till renovering av en bostad. Eftersom en renovering ofta höjer värdet på fastigheten kan bankerna ge förmånliga bolån till just sådana företeelser.