warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Swedbank

Skandiabanken

Swedbank är en av våra mest kända banker som givetvis också erbjuder bolån till sina kunder. Företaget önskar att få ett lånelöfte för att kunna behandla din ansökan på bästa sätt. De erbjuder ett preliminärt svar på två minuter om ditt låneöfte är klart och du gör din ansökan direkt på Internet. Swedbank erbjuder lån till handpenningen både ränte- och amorteringsfritt så länge du placerar slutfinansieringen i banken. Lånet löper på maximalt sex månader och kan inte vara högre än 10 procent av köpeskillingen. Företaget erbjuder lån från 100 000 kronor.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Swedbank erbjuder bottenlån upp till 75 procent av marknadsvärdet och ett topplån upp till 95 % av värdet. Det innebär att kontantinsatserna kan variera något men är minst mellan fem och 25 procent.

Amortering

Företaget har bottenlån på 20 - 50 års tid och topplån på mellan fem och femton års amorteringstid. Företaget erbjuder olika avbetalningsplaner för olika situationer och har därför flertalet alternativ. Vanligast är att kunder väljer rak amortering men det diskuteras fram i varje enskild situation där en anpassning sker som passar bäst för båda parter.

Avgifter

Swedbank tar ut en avgift för avin som skickas ut om du har konto i annan bank eller specifikt ber om det. Avgiften ligger på 15 kronor. Vanligast är att du har ett servicekonto i Swedbank och där lånet också automatiskt betalas ifrån. Den tjänsten är givetvis gratis. Ansöker du om lån via telefon eller Internetbanken tillkommer inga uppläggningskostnader.

Räntor

För aktuella räntor hänvisar vi till Swedbanks hemsida.