warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Salusansvar

salusansvarSalusansvar är en organsiation som ofta vänder sig till olika förbund och samarbetar med DnB Nordic. Företaget erbjuder dock också privatpersoner möjligheter till bolån till förmånliga räntor. Organisationen har möjlighet till tecknande av livförsäkring som gör att lånet kan betalas tillbaka om ett dödsfall skulle inträffa. Organisationen hjälper till vid såväl nytecknande av bolån som vid förnyande av desamma.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Salusansvar erbjuder 85 procent av lånet i ett bottenlån förutsatt att samtliga lån tecknas hos organisationen. Lägsta summa för ett bottenlån är 200 000 kronor. Topplånet kan tecknas för upp till 90 procent av marknadsvärdet och minsta belopp är 30 000 kronor. Pantbrevet i fastigheten används som säkerhet.

Amortering

Företaget har tre olika alternativ när det gäller amorteringen för bolånet. De erbjuder rak amortering, serieamortering eller amorteringsfritt. Amorteringstiden för topplån är högst 30 år om lånet överstiger 100 000 kronor.

Avgifter

Företaget har olika kostnader beroende på vilken typ av bolån som tecknas. För bottenlånet finns ingen kostad för uppläggning samt heller inte kostnad för avi så länge den går på autogiro. Önskar du att få avin skickad till dig tillkommer en kostnad på 25 kronor. För topplånet gäller en uppläggningskostnad på 550 kronor. Avin är gratis även här förutsatt att den går via autogiro men vid ett inbetalningskort tillkommer en avgift på 45 kronor. En nyteckning av pantbrev kostar 250 kronor och en nyteckning av pantbrevet vid köp kostar 500 kr.

Räntor

För aktuella räntor hos Salusansvar hänvisar vi till deras hemsida.