warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Nordea

nordea

Nordea är en bank som erbjuder bolån till privatpersoner. Företaget har profilerat sina olika typer av bolån på olika sätt där Allt-i-ett lånet och Första-hem-lånet är två exempel på paket som privatpersoner har möjlighet att teckna. Förutsättningar för amortering, kostnader och belåningsgrad varierar således beroende på vilket paket man väljer. Lägsta lånesumma för Allt-i-ett lånet är till exempel 100 000 kronor medan Första-hem-lånet har en minsta summa på 50 000 kronor.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Generellt har Nordea en möjlighet på bolån upp till 90 procent av köpeskillingen. 75 procent kan tecknas som bottenlån med en avbetalningsplan på 10 till 50 år. Lånet kan kombineras med en amorteringsfri period på höst fem år. Topplånet ligger således på maximalt 15 procent av resterande lånesumma och betalas normalt av på 10 till 30 år. Återstående 10 procent förutsätts som kontantbetalning.

Amortering

Både rak amortering och även en viss amorteringsfrihet erbjuds.

Avgifter

Avgifterna varierar beroende på vilket bolån man tecknar. För de vanligare bolånen gäller en gratis uppläggningsavgift förutsatt att du har ett personkonto i Nordea med PLUS-, förmånskund eller Check-in. Annars kostar uppläggningen 1 500 kronor. Använder du dig av avisering med återbetalningskonto kostar avin 15 kr och saknar du återbetalningskonto blir kostnaden 35 kronor. En e-låneavi är gratis. I Första-hemmet-lånet är alla kostnader ovan nämnda gratis.

Räntor

För aktuella räntor hos Nordea hänvisar vi till deras hemsida.