warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Loan24

loan24_loggaLoan24 är ett bolag som skapar lånemöjligheter till folk som normalt sätt inte kan ta egna bolån. Företaget har fullständiga samarbeten med storbanker som finns i landet och verkar istället som en form av låneförmedlare för dig som behöver ta ett lån. Normalt sätt får du flera alternativ att välja emellan då de skickar ut offerter till olika alternativ som du som kund sedan får välja emellan när du skall ta lånet. Människor som brukar använda sig av Loan24 är ofta personer som är egenföretagare, arbetslösa, människor med betalningsanmärkningar eller personer som bara har deltidsanställningar.

Hos Loan24 är det möjligt att låna till olika typer av bolån såsom för villor, fritidshus eller bostadsrätter. Enklast är att gå in på företagets hemsida och direkt ansöka på nätet. Normalt sätt går det mycket fort att få besked om du är aktuell för företaget eller inte. Det går också bra att använda sig av telefonnummer och prata med dem direkt. Företaget erbjuder både nytecknande av lån, omläggning av befintliga lån eller om du vill låna upp huset för att kunna göra andra saker. Inga avgifter tas ut extra utan det är fullt fokus på bra och förmånliga bolån.

 

För att få mer information om bolaget och för aktuella räntor hävisar vi till Loan24´s egna webbplats.