warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Länsförsäkringar

lansforskaringar_logga

Länsförsäkringar en av våra större banker när det gäller olika tjänster inom sparande och lån. Företaget erbjuder numera också bolån till sina kunder för de som önskar låna pengar för köp av villa, bostadsrätt eller fritidshus. Eftersom företaget i grund och botten är ett försäkringsbolag kan man i samband med bolån erbjuda förmånliga försäkringar till olika ändamål som kan kopplas till nytt boende i olika former. Eftersom Länsförsäkringar är intresserade av att knyta så mycket tjänster som möjligt till dig som kund vill man också erbjuda en helhetslösning. Ansök om lån snabbt och enkelt på Internet. Företaget gör kreditprövningar på dig som person vilket innebär att du inte bör ha några ekonomiska bekymmer för att bli beviljad lån.

Belångsgrad och kontantinsatser

Mycket av de belåningsgrader och kontantinsatser som erbjuds av Länsförsäkringar varierar med individen och tillfället för ansökan men generellt gäller att företaget lånar ut pengar för 90 procent av värdet på bostaden och resen får komma i kontantinsatser från köparen. Du kan som kund dela upp lånen i olika delar i både bottenlån och topplånslösningar.

Amortering

Amorteringen av lånet sker generellt på mellan 10 - 50 år. Det finns möjlighet att använda sig av amorteringsfria lån om du önskar.

Avgifter

Det finns inga direkta avgifter förutom de som kommer till för lagfart och pantbrev som alltid uppstår vid inskrivning. Länsförsäkringar tar ut en liten avgift för avi på post men inte för autogiro.

Ränta

För aktuella räntor hänvisar vi till Länsförsäkringars webbplats.