warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Låneinstitut och banker

Tänkvärt om bolån

Både bolåneinstituten och bankerna har rätten att låna ut pengar till bolån. Skillnaden ligger i att ett bolåneinstitut är specialiserat för att endast handlägga bolån medan en bank erbjuder diverse olika tjänster inom sparande, fonder och rådgivning. Kraven för att få låna pengar via ett bolåneinstitut brukar oftast vara att personen är myndig, att inga betalningsanmärkningar finns samt att du också bör ha ett fast jobb.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Det finns institut som lånar ut till människor med betalningsanmärkningar. De här instituten motiverar det med att man hellre ser på människors framtida möjligheter till att kunna betala tillbaka ett bolån istället för att se till det som varit. Dock är det vanligt att räntan blir något högre vid sådana institut då risken givetvis blir större för dem att de i slutändan inte får tillbaka det som de en gång lånat ut. Ta gärna en titt på vår listning av de kreditinstitut och banker som idag tillhandahåller olika former av bolån.