warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Handelsbanken

HandelsbankenHandelsbanken är som det hörs på namnet i första hand en bank och erbjuder också bolån till privatpersoner. Företaget erbjuder låneskydd som innebär en ekonomisk trygghet för dig och din familj om du skulle avlinda innan du är fyllda 65 år. Banken ger bolån från 100 000 kronor.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Handelsbanken erbjuder bottenlån upp till 75 - 90 procent beroende på marknadsvärdet där fastigheten finns placerad. Skulle du inte ha tillräckligt för kontantersättningen så erbjuder företaget också topplån. Det kan ibland bli aktuellt med borgensman. Kontantinsatsen blir således den del som inte täcks av lånet. Topplånet brukar vanligtvis betalas av på högst 15 år.

Amortering

Uppgifter saknas.

Avgifter

Handelsbanken tar inte ut några avgifter för avier eller för uppläggning av bolånet. Det kan uppkomma avgifter i samband med betalningspåminnelser.

Räntor

För aktuella räntor hos Handelsbanken så hänvisar vi till deras hemsida.