warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Betalningsanmärkningar

Tänkvärt om bolånEn betalningsanmärkning är det som är mest intressant för ett kreditgivningsinstitut eller en bank. En person som ansöker om bolån och besitter diverse anmärkningar har väldigt svårt att få större lån hos de traditionella företagen. En anmärkning uppstår genom att du under en längre tid inte kunnat betala tillbaka en skuld så att den istället gått till ett indrivande företag såsom Kronofogdsmyndigheten.

Betalningsanmärkning från domstol

Den kan också uppstå genom att en domstol har ålagt dig en skuld som du inte kan betala. Det är viktigt att veta om att det inte är Kronofogdsmyndigheten som ålägger personer med betalningsanmärkningar utan som tidigare nämnt är det företagen som är godkända enligt Datainspektionen som står för anmärkningen. Däremot kan en notering baseras på uppgifter från Kronofogdsmyndigheten.

Nekad lån?

Skulle du bli nekad lån av de större och vanligare kreditgivarna finns det alltid alternativ. Ofta ser företagen på det historiska i personens liv och inte till hur läget ser ut idag. Det kan till exempel vara så att du bara på ett halvår rättade till dina skulder och blev skuldfri men att anmärkningen ändå finns kvar under tre år. Det finns då alternativa kreditgivare som väljer att se till hur den ekonomiska situationen ser ut idag och hur den förhåller sig till framtiden. Det enda egentliga kravet som de har är att du är 18 år gammal. Räntan hos företagen är ofta högre än de traditionella företagen då de tar en högre risk med människor som tidigare uppvisat problem med krediter. Under vår listning med olika kreditgivare kan du läsa mer om företagen som inte har krav på att du skall vara utan betalningsanmärkningar.