warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Tänkvärt vid tecknande av bolån

Tänkvärt om bolånDet finns givetvis en hel djungel med saker och betingelser att tänka på när man skall teckna ett bolån. Vi har dock valt att skapa en specifik kategori för vissa områden som vi vill trycka lite extra på då de ofta har en väldigt stor betydelse när det kommer till större krediter så som bolån. Begreppet bolån ses ofta i de sammanhang då ett förvärv av en fastighet skall göras. En fastighet gestaltas dock i flera olika typer såsom villa, fritidshus och bostadsrätt. Även en renovering kan idag täckas inom ramen för ett bolån. Vi har därför valt att gå in lite djupare på vad ett förvärv av olika typer av fastigheter kan innebära. Använd dig av menyn ute till höger för att läsa mer om olika fastigheter.